Sakkoa pitkistä kalsareista! Klopp vs. Pep Last Dance ja Kolmen Kauppa. Onko Brightonin kupla puhjennut?

Napit Edellä - Un pódcast de Napit Edellä

(01:10) Kotimainen jalkapallo -Istumalihakset jäässä Tammelassa. -Inter kolisutteli maalipuita, missasi rankkarin, mutta iski lopulta voittomaalin ja pelaa kotikentällään Liigacupin voitosta. -Suomen Cupissa arvonnat miesten tokalle kierrokselle ja naisten ekalle. (05:57) Mestarien liiga & Eurooppaliiga UCL Käydään viime viikon puolella vielä ja viime jaksossa ennakoidut europelit lyhkäseen läpi... -Case: Xavi Simons, Enrique & PSG -Realin heritage suorittamista eurokentillä: Ole aivan tuhnu ja etene jatkopeleihin. -Ei yllätyksiä. Leipzig lähimpänä shokkia. Eurooppaliiga -Are you Luton in disguise? -Leverkusenin tappion kausi sensaatiomaisesti edelleen elossa (43:08) Valioliigan mestaruuskamppailu tiivistyy! Isot tapahtumat: Maalit erikoistilanteista. Ortega Edersonin tilalle ja joutui venymään, kuten Kelleher ja tolpat toisessa päässä. Lisäajalla Liverpoolilla parikin rankkarishouttia, ensimmäinen (Salahin tilanne) vielä ymmärrettävä viheltämättä jättäminen, mutta Dokun karatepotku Macallisterin rintaan olisi voitu tarkastaa monitorilta... -Pelillisesti City aloitti hienosti, mutta maalinsa jälkeen epätyypillisesti hieman passivoitui ja joutui ottamaan vastaan Liverpoolin vyörytyksiä pitkät pätkät. Toisen jakson alkuun tietty Darwinin röyhitty rankkari, Maccan tasoitus pisteeltä ja hetkeä myöhemmin Ederson pyllähti. Luis Diaz ois voinut ratkaista pelin muutamaankin otteeseen. Lopussa Dokukin tolpassa ja hetkeä myöhemmin välttyi rankkarituomiolta. City ehdottomasti tyytyväisempi pisteeseen, Liverpool tyytyväisempi peliesitykseensä ja Pohjois-Lontoossa varmasti tyytyväisimpiä? 10 peliä jäljellä, The Run-in on käynnistynyt... -Kenellä “paras” ohjelma loppukaudelle? Ens vklp Etihadilla isoja juttuja... --- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/napit-edella/message